09:00 〜 09:05
セッション情報
シンポジウム
シンポジウムB
[B3] 『Innovation and International Collaboration of Food Science and Technology ー International Cooperation Towards Sustainable Future ー』国際交流シンポジウム(IUFoST-Japanー国際交流委員会 共催 協賛:一般財団法人旗影会)
2022年8月25日(木) 09:00 〜 11:45 A会場 (A)
世話人:松村康生(委員長・京都大学)、中嶋光敏(副委員長・筑波大学)
09:05 〜 09:40
○Pingfan Rao1,2 (1. Honorary Vice President, Chinese Institute of Food Science and Technology, 2. Professor, Zhejiang Gongshang University, China)
09:40 〜 10:10
○Puspita Lisdiyanti1 (1. Research Professor in Microbiology, Research Center for Biosystematic and Evolution, National Research and Innovation Agency Republic of Indonesia)
10:10 〜 10:40
○Xinqi Liu1 (1. Professor, School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, China)
10:40 〜 11:00
○Tae-Hun Hahm1 (1. Div. of Biores. Bioenviro. Sci., Grad. Sch. of Agric. Sci., Kyushu Univ., Japan)
11:00 〜 11:20
○Kosuke Nishi1 (1. Department of Bioscience, Graduate School of Agriculture, Ehime University)
11:20 〜 11:40
○Yasuyuki Fujii1 (1. SIT Research Laboratories, Shibaura Institute of Technology, Japan)
11:40 〜 11:45