The 70th Annual Meeting of JSFST

Presentation information

Oral presentation

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)

[2C17p] Other food engineerings

Fri. Aug 25, 2023 3:15 PM - 5:00 PM Room C17 (C402)

座長:西澤 果穂(龍谷大学)、吉田 誠一郎(北海道立総合研究機構)

4:15 PM - 4:30 PM

[2C1704] 豆腐の3Dフードプリントインク素材としての有用性:でんぷん混合物編

○有井 康博1,2、宮本 歩実1、村上 くるみ1、西澤 果穂2,3 (1. 武庫川女子大・食物、2. 武庫川女子大・栄養科学研、3. 龍谷大・農)

Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.

Password