The 70th Annual Meeting of JSFST

Presentation information

Oral presentation

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)

[3C16a] Physical property of food

Sat. Aug 26, 2023 9:00 AM - 11:30 AM Room C16 (C401)

座長:阿久澤 さゆり(東京農業大学)、太田 尚子(日本大学 短期大学部 食物栄養学科)

11:00 AM - 11:15 AM

[3C1608] 北海道産ゆり根(鱗茎)から分離した澱粉の理化学的性質と糊液の粘弾性特性

○峰村 貴央1、花城 勲2、阿久澤 さゆり3 (1. 千葉県立保健医療大・栄養、2. 鹿児島大・食料生命、3. 東京農大・健康)

Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.

Password