10:00 〜 10:05
[OP06] Effects of polyglycerol fatty acid esters on mould release of chocolate
キーワード:polyglycerol fatty acid ester, chocolate, crystallisation
要旨・抄録、PDFの閲覧には参加者用アカウントでのログインが必要です。参加者ログイン後に閲覧・ダウンロードできます。
» 参加者用ログイン
Oral Presentations
1) Science on Lipids, Oils, Fats, and their Related Industrial Technologies » Oral Presentations
2022年8月31日(水) 10:00 〜 10:25 Live Stream (Room1)
・The video presentations (12-minute each) are available for watching and can be discussed in chat at any time during the meeting.
・The live discussion with Zoom for each lecture (2-minute short talk and 3-minute discussion) will be held on Aug.31 (JST).
10:00 〜 10:05
キーワード:polyglycerol fatty acid ester, chocolate, crystallisation
要旨・抄録、PDFの閲覧には参加者用アカウントでのログインが必要です。参加者ログイン後に閲覧・ダウンロードできます。
» 参加者用ログイン