10:40 〜 10:50
[JM07] New food texture design and analysis based on food 3D-printing and machine learning
キーワード:Food 3D printer, Food ink, Rheology
要旨・抄録、PDFの閲覧には参加者用アカウントでのログインが必要です。参加者ログイン後に閲覧・ダウンロードできます。
» 参加者用ログイン
JOCS-AOCS Joint Meeting
1) Science on Lipids, Oils, Fats, and their Related Industrial Technologies » JOCS-AOCS Joint Meeting
2022年9月2日(金) 09:40 〜 11:20 Live Stream (Room1)
Chair:Satoru Ueno(Hiroshima University), Kaustuv Bhattacharya(IFF), Kengoh Nakanishi(MIYOSHI OIL & FAT CO.,LTD.), Yomi Watanabe(Osaka Research Institute of Industrial Science and Technology)
10:40 〜 10:50
キーワード:Food 3D printer, Food ink, Rheology
要旨・抄録、PDFの閲覧には参加者用アカウントでのログインが必要です。参加者ログイン後に閲覧・ダウンロードできます。
» 参加者用ログイン