第2回世界オレオサイエンス会議

講演情報

Select Lectures

3) Surfactant, Detergent, and Interface Science » Select Lectures

SL16-20

2022年8月30日(火) 15:00 〜 15:50 Live Stream (Room3)

・The video presentations (20-minute each) are available for watching and can be discussed in chat at any time during the meeting.
・The live discussion with Zoom for each lecture (3-minute short talk and 5-minute discussion) will be held on Aug.30 (JST).

15:00 〜 15:10

[SL16] Oxidation Stability of Oil-in-Water Emulsion Prepared from Perilla Seed Oil and Soy Sauce with High Salt Concentration Using OSA-Starch

*Ki-Teak Lee1、Manh-Thang Nguyen1 (1.Department of Food Science and Technology, Chungnam National University)

キーワード:Perilla seed oil, Soy sauce, OSA-starch

要旨・抄録、PDFの閲覧には参加者用アカウントでのログインが必要です。参加者ログイン後に閲覧・ダウンロードできます。
» 参加者用ログイン