日本食品科学工学会第69回大会

講演情報

一般講演

A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)

[2Ap] 栄養成分(タンパク質,炭水化物,脂質,ビタミン,ミネラル),生理活性物質

2022年8月25日(木) 14:00 〜 17:00 A会場 (A)

座長:柴田 敏行(三重大学)、小林 謙一(ノートルダム清心女子大学)、解良 康太(東京農業大学)

15:15 〜 15:30

[2Ap-05] Effects of different carbohydrate source diets with cholesterol-containing on lipid metabolism in rats

○Wei-ting Tsai1、Saki Inoue1、Yasutake Tanaka1、Xingyu Yuan1、Zhe Jiang1、Koki Matsumoto1、Ai Takeyama1、 Bungo Shirouchi1、Masao Sato1 (1. Department of Bioscience and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Graduate School, Kyushu University)