The 70th Annual Meeting of JSFST

Presentation information

Oral presentation

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)

[2C22p] Freshness keeping, Fermentation, Enzyme application, Material cycles

Fri. Aug 25, 2023 3:00 PM - 5:30 PM Room C22 (C502)

座長:渡辺 純(帯広畜産大学)、野村 佳歩(東京農業大学)

4:00 PM - 4:15 PM

[2C2205] 醤油発酵・熟成工程における揮発性成分の動態

○水野 裕一1,2、吉村 臣史3、澤田 和敬3、柘植 圭介3、永野 幸生4、吉崎 由美子5、後藤 正利6、小林 元太6 (1. 鹿児島大・院・連農、2. 宮島醤油(株)、3. 佐賀県工技セ、4. 佐賀大・分析セ、5. 鹿児島大・農、6. 佐賀大・農)