日本食品科学工学会 第70回記念大会

講演情報

一般講演

D 食品工学、加工、保蔵、バイオテクノロジー (Food Engineering, Process, Storage, and Biotechnology)

[2C23p] 衛生、殺菌、抗菌

2023年8月25日(金) 15:00 〜 17:45 C23会場 (C503)

座長:稲津 康弘(農研機構 )、中山 素一(九州産業大学)

16:00 〜 16:15

[2C2305] Biocontrol of Salmonella Typhimurium in milk, lettuce, raw pork meat and ready-to-eat chicken breast by using a novel bacteriophage with broad host range

○Junxin Zhao1,2、Yoshimitsu Masuda3、Ken-ichi Honjoh3、Takahisa Miyamoto3 (1. State Key Laboratory of Food Science and Technology, Nanchang University, China、2. Graduate School of Bioresource and Bioenvironmental Sciences, Kyushu University、3. Faculty of Agriculture, Kyushu University)