The 70th Annual Meeting of JSFST

Presentation information

Oral presentation

A 食品成分,食品分析 (Food Ingredients, Food Analysis)

[2E5p] Sensibility evaluation, Organoleptic evaluation

Fri. Aug 25, 2023 3:15 PM - 5:00 PM Room E5 (E101)

座長:早川 文代(国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構 食品研究部門)、望月 和樹(山梨大学)

4:15 PM - 4:30 PM

[2E504] 動物性・植物性の両者に適用可能なとんこつラーメンスープの官能評価手法の開発

○稲垣 瑠奈1、中野 優子2、平野 啓太3、風見 由香利2、望月 寛子2、平垣内 一子4、富 研一4、佐藤 亮太郎4、齋藤 努4、佐藤 瑶子5、早川 文代2 (1. お茶の水女子大・院、2. (国研)農研機構食品研究部門、3. 不二製油グループ本社(株)、4. 不二製油(株)、5. お茶の水女子大)

Abstract password authentication.
Password is required to view the abstract. Please enter a password to authenticate.

Password